• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rug Solid Vloerkleed Jeans 80x220cm

€249,00
Rug Solid jeans vloerkleed een uniek duurzaam product!
Levertijd 1-2 dagen.
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rug Solid Vloerkleed Jeans 80x220cm

Dit tapijt is 80 cm bij 240cm!

Van afval tot design; een vloerkleed met een duurzaam verhaal

De resten van de spijkerstof die gebruikt worden om dit vloerkleed te maken belanden normaal gesproken in de vuilniscontainer. Nu niet, want nu eindigt het op jouw vloer als een uniek stoer vloerkleed met een tof en duurzaam verhaal.

De mode-industrie maakt allerlei items van jeans (spijkerstof). Daar blijven uiteraard resten van over. Wij hebben een hekel aan afval en daarom nemen wij miljoenen resten jeans mee naar een klein dorpje in India. Hier worden restanten geknipt en de stroken gesorteerd waarvan de kleden met de hand geweven worden.

Kortom: alles van afval tot een design vloerkleed! Alle processen worden met de hand uitgevoerd. Dit zie je dan ook terug in de kwaliteit van het vloerkleed - ook al is het gemaakt van gerecyclede materialen! Het productieproces achter het jeans vloerkleed is traag en moeizaam, maar het maakt wel dat elk vloerkleed daarom volstrekt uniek is! Hoe tof en uniek is deze jeans eyecatcher! 

Handgemaakt stoer vloerkleed van jeans

Omdat het vloerkleed met de hand is geweven, kan de omvang variëren met 3-5%. Sommige vloeren kunnen gevoelig en kwetsbaar zijn. Wij raden daarom aan het tapijt te gebruiken in combinatie met een onderlaag om verkleuring van je vloer te voorkomen. In geval van twijfel, vraag het ons je leverancier van de vloer. Directe blootstelling aan zonlicht kan de kleur van het jeans tapijt op den duur veranderen.

Een groot deel van het kwaliteitsproces is ervoor om te zorgen dat de afzonderlijke stroken in juiste kleur zijn afgestemd. De getoonde foto's zijn dan ook indicatief, want nog geen twee tapijten zijn hetzelfde.

Hoe dit jeans vloerkleed reinigen?

Dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met een stofzuiger, uitkloppen of schoonmaken met een beetje zeepsop. Ook kan het tapijt gewassen in de wasmachine op 30 graden! Laat het vloerkleed altijd liggend drogen.