Verzenden en bezorging

Een feestelijk en persoonlijk kado

Elke bestelling die bij Sterrenhoudt wordt geplaatst, wordt met veel aandacht en liefde als een echt kado ingepakt! Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk om je te laten verheugen op datgeen wat jij met plezier hebt uitgezocht en waar je naar uitkijkt. Dan moet het uitpakken ook echt een feestje zijn en voelen als een kado! ...

Bij ons heb je dus geen optie "vink aan welk item je als kado wilt ontvangen" ... want bij ons is ELK item een feestelijk en persoonlijk kado! Hoe leuk en verrassend is dat?!? Wil jij deze ervaring beleven ... laat je dan snel verrassen! 

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de € 40,- betaal je bij ons GEEN verzendkosten! Bij een bestelling onder de € 40,- betaal je de standaard verzendkosten van € 6,95. 

Pakketten worden standaard verstuurt via DHL. Brievenbuspost via PostNL. 

Bestelling ophalen

Het is mogelijk om je bestelling, op afspraak, bij ons op te halen in Middelburg. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten! Tijdens het afronden van je bestelling kies je de optie "Ophalen". Wij nemen dan z.s.m. contact met je op wanneer de bestelling voor je klaarstaat. 

Levertijd

Hieronder vind je een overzicht van de dagen wanneer DHL de pakketten bij ons ophaalt:

  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Jouw pakket gaat het eerst volgende verzendmoment mee met verzending. 

Track & Trace

Zodra we jouw bestelling hebben verzonden krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Als jouw bestelling een pakketje is staat er een trackingnummer in de e-mail, waarmee je jouw bestelling kunt volgen zodat je precies weet wanneer je jouw cadeau kunt uitpakken!

Spoedbestelling

Heb je een spoedbestelling, neem dan even contact met ons op! 

Retouneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Hiervoor kun je het modelformulier voor herroeping gebruiken (klik hier om te downloaden). Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar het adres van Sterrenhoudt zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sterrenhoudt geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via voorjou@sterrenhoudt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Laatst bekeken
Gratis verzending vanaf € 40,-
Elk item feestelijk ingepakt
Binnen 14 dagen retourneren
Persoonlijke service