De donkere dagen voor Kerst

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0

Sterrenhoudt de donkere dagen voor Keerst

De donkere dagen voor Kerst.

 

Het is weer even wennen dat de lichtjes aan moeten terwijl je nog op je werk bent. En dat wanneer we de deuren van de winkel open doen om tien uur in de morgen de ijspegels naar binnen waaien.

 

Gelukkig zitten er ook heel veel mooie dingen aan de winter. Je heerlijke dikke trui mag weer uit de kast en hoe lekker is het om een warme kop thee te drinken als je het koud hebt. En het kan dat ik de enige ben maar ik vind het heerlijk om ’s avonds op de bank te liggen met alle lichtjes en kaarsen aan terwijl je buiten de wind hoort waaien. We hebben net nieuwe mokken van Rivièra Maison binnen, ze zijn echt ideaal om een lekkere kop thee (ik ben niet zo’n koffie fan) uit te drinken. Het dekseltje wat er bij zit is ideaal voor een heerlijk koekje of beter nog CHOCOLADE.

Ik vertel het je maar gelijk, er is nog een reden dat ik nooit zo op zie tegen de winter. Ik ben hartstikke kerst verslaafd en vind het dus ook super om je te kunnen vertellen dat alle kerst spulletjes binnen zijn! Al onze kerst spullen vind u hier, maar ook onze winkel is helemaal in de kerstsfeer! We zijn een dagje dicht gegaan en hebben onze kerstboom (zonder dat er een kerstbal is gesneuveld) opgebouwd en alle nieuwe spullen een plekje gegeven. 

 

Sommige mensen vinden het iets te vroeg om in november al een kerstboom te hebben staan maar ik ben toch aan het twijfelen om hem thuis ook al op te tuigen. Ik heb in ieder geval al snel wat spullen mee naar huis genomen voor dat ze op waren. Niet alleen maar spullen voor in de kerstboom maar ook deze windlichten, ik vind ze echt geweldig!

 

Nu het winter is en je toch een stuk vaker gewoon thuis bent vind ik het echt super fijn als het huis lekker ruikt. Wij hebben natuurlijk de heerlijke Yankee Candle kaarsen en we hebben voor de kerst en winter dagen 11 echt super geuren aan het assortiment toegevoegd! Ze vliegen in de winkel over de toonbank dus ik hoop als u dit leest dat ze er dan nog zijn!

 

Fijne dagen gewenst namens Sterrenhoudt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.