Kennismakings blog!

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0
Kennismakings blog!

Onze eerste Sterrenhoudt blog. We willen hier gebruik van maken om ons nogmaals voor te stellen en uit te leggen hoe wij er toe gekomen zijn Sterrenhoudt te runnen. Het leek ons ook een leuk middel om onze doelen en ambities te delen!

De Sterrenhoudt kennismaking Blog.

 

Welkom op de aller eerste Sterrenhoudt blog. Een nog onbekend terrein voor ons maar iets waar wij het gevoel bij hebben dat we het wat persoonlijker kunnen maken. We geloven zelf namelijk in de persoonlijke aanpak en zouden het leuk vinden dat jij ons beter leert kennen en andersom ook! De eerste blogs zullen in het teken staan over ons verhaal tot nu toe. Wie wij zijn, hoe wij in dit avontuur terecht zijn gekomen en ons toekomst doel voor Sterrenhoudt.

Mocht je het gemist hebben op social media of op de site zelf stellen we onszelf nog even snel voor.

Het Sterrenhoudt team bestaat uit het volgende Trio: Erik (vader) Lizzy (schoondochter) en Niels (zoon).

 

Erik had al jaren de droom om iets met woondecoratie te gaan ondernemen. Ondernemen zit bij Erik in het bloed. Hij is al tientallen jaren succesvol zelfstandig ondernemen en heeft een schat aan ervaring in het regelen van opzetten van alles wat er bij ondernemen komt kijken. Want ondernemen is een prachtig vak maar er komt een hoop bij kijken!

Lizzy is onze enthousiaste social media en marketing vrouw. Ze springt bij waar het nodig is maar haar voornaamste taak is jullie via bijvoorbeeld Facebook of Instagram op de hoogte te houden van nieuws binnen Sterrenhoudt.

Ik (Niels) ben de gene die het meest fysiek aanwezig is op de werkvloer. Ik regel de dagelijkse werken van de webshop. Van het bijhouden en onderhouden tot het inpakken van de verzendingen. De kans is groot dat wanneer je belt naar onze winkel je mij aan de lijn krijgt!

 

Ons ‘avontuur’

Het is ondertussen alweer meer dan een jaar geleden dat ons leven in een hele positieve manier veranderde. We waren al een tijdje aan het praten over het starten van iets met woondecoratie. Het was toen der tijd iets wat echt alleen nog maar een droom was maar dat veranderde in begin 2018. Want zoals je misschien al wist namen wij in februari 2018 de webshop Sterrenhoudt over. Iets waar we alle drie heel veel zin in hadden maar eerlijkheid gebied te zeggen niet veel ervaring in hadden.

 

Het was de eerste tijd echt even wennen en hier en daar maakte we ook wel is een foutje, bij het bestellen bij leveranciers kwamen wel is wat vazen bij ons binnen die toch een andere kleur hadden dan we dachten en iemand heeft wel heel goedkoop bij ons zes House Doctor borden bemachtigt. Gelukkig konden we hier achteraf om lachen. We noemde het maar met een glimlach ‘leer momentjes’.

 

Het was voor ons een grote stap om Sterrenhoudt te gaan runnen maar na een paar maanden wisten we het zeker, dit is iets waar we onze passie, energie en creativiteit in kwijt kunnen. In 2018 runde ik samen met Lizzy nog een koffiebar maar we kwamen er snel achter dat twee zaken teveel hooi op onze vork was en besloten ons volledig te richting op Sterrenhoudt.

 

De tijd vloog voorbij en voor we het wisten zaten we in onze mooiste kleding aan de eettafel met een kerstboom in de kamer en waren we hard op weg naar 2019. We zaten te kletsen en terug te blikken op toen al zo’n 10 maanden Sterrenhoudt. We waren tevreden over hoe het was gegaan tot nu toe en heel blij met alle leuke en positieve reacties van mensen.

Maar die avond kwamen we alle drie tot de conclusie dat we heel graag meer zouden willen doen. We wilden alle drie heel graag uitbreiden en groeien. We wilden onze passie voor Sterrenhoudt met nog meer mensen delen en zo nog meer mensen mooie producten en de bijbehorende plezier brengen! Toen zei Erik dat hij een plannetje had bedacht, toen Lizzy en ik dit hoorde konden we niet wachten tot het 2019 was!

 

Over Erik zijn idee en onze plannen om onze wensen te verwezenlijkt zal ik in de volgende blog verder vertellen!

 

Lieve groetjes,

 

Niels

Sterrenhoudt

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.