• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de € 50,- betaal je bij ons GEEN verzendkosten! Bij een bestelling onder de € 50,- betaal je de standaard verzendkosten van € 5,50. 

Pakketten worden standaard verstuurt via DHL. Brievenbuspost via PostNL. 

Bestelling ophalen

Het is mogelijk om je bestelling, op afspraak, bij ons op te halen in Sluis. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten! Tijdens het afronden van je bestelling kies je de optie "Ophalen". Wij nemen dan z.s.m. contact met je op wanneer de bestelling voor je klaarstaat. 

Levertijd

Hieronder vind je een overzicht van de dagen wanneer DHL de pakketten bij ons ophaalt:

  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Jouw pakket gaat het eerst volgende verzendmoment mee met verzending. 

Track & Trace

Zodra we jouw bestelling hebben verzonden krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Als jouw bestelling een pakketje is staat er een trackingnummer in de e-mail, waarmee je jouw bestelling kunt volgen zodat je precies weet wanneer je jouw cadeau kunt uitpakken!

Spoedbestelling

Heb je een spoedbestelling, neem dan even contact met ons op! 

Retouneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U kunt het retouneren naar het volgende adres: meerminnestraat 11 4524 CS, Sluis. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar het adres van Sterrenhoudt zijn voor eigen rekening en Sterrenhoudt is ook niet aansprakelijk voor beschadiging/breuk of andere transport problemen bij retour. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sterrenhoudt geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.