• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Sterrenhoudt
Woon & kado winkel

Ten eerste willen wij je van harte welkom heten in onze webshop. En wat is een welkom zonder een korte introductie? Sterrenhoudt wordt sinds februari 2018 gerund door ‘ons’.


Wie zijn die ons? Die ons is het trio bestaande uit Erik (vader) Lizzy (schoondochter) en Niels (zoon).

Erik had al jaren de droom om iets met woondecoratie te gaan ondernemen. Ondernemen zit bij Erik in het bloed. Hij is al tientallen jaren succesvol zelfstandig ondernemer en heeft een schat aan ervaring in het regelen en opzetten van alles wat er bij ondernemen komt kijken. Want ondernemen is een prachtig vak maar er komt een hoop bij kijken!

Lizzy is onze enthousiaste socialmedia en marketing vrouw. Ze springt bij waar het nodig is maar haar voornaamste taak is jullie via bijvoorbeeld Facebook of Instagram op de hoogte te houden van nieuws binnen Sterrenhoudt.

Niels is degene die het meest fysiek aanwezig is op de werkvloer. Hij staat in de fysieke winkel in Sluis en regelt de dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Van het bijhouden en onderhouden van de webshop tot het inpakken van de verzendingen. De kans is groot dat, wanneer u belt naar onze winkel, u Niels aan de lijn krijgt!


Sterrenhoudt

Wat is volgens ons nou Sterrenhoudt. Dit is een vraag die we vaak aan elkaar hebben gesteld. En we kwamen eigenlijk altijd bij hetzelfde uit. Wij willen dat Sterrenhoudt, zowel de fysieke winkel als de webwinkel, een plek is waar u rustig kunt rondkijken tussen producten van kwaliteit en stijl. Dat willen we verwezenlijken door middel van een kwalitatief goed en breed assortiment. We willen er niet zijn voor maar één groep mensen met één stijl. Maar we willen dat we iedereen blij kunnen maken met iets moois!


Assortiment

Bij ons vindt u een uiteenlopend assortiment van verschillende gevestigde namen. U vindt bij ons alles voor in uw huis van het bekroonde merk Riviéra Maison, maar ook stoere Scandinavische artikelen van House Doctor. Sinds de opening van de fysieke winkel in Sluis hebben we ook de heerlijke geurkaarsen van Yankee Candle toe mogen voegen aan ons assortiment. Een echte aanrader voor iedereen die een heerlijke geur wilt,  thuis of op kantoor!

Ook bieden wij een mooi assortiment aan sieraden aan. Een prachtig item als kado aan uw vrouw of vriendin. Of misschien nog wel beter, als kado aan jezelf!

Maar daar stopt het niet bij Sterrenhoudt. We hebben een heerlijke verzorgingslijn van het Deense merk Meraki. De producten van Meraki zijn gebaseerd en gekozen op hun heerlijke natuurlijke aroma's. Ze bieden eerlijke en heerlijke producten voor hem en haar!

Sterrenhoudt winkel

We zijn er trots op om te kunnen melden dat we sinds februari 2019 ook onze eerste fysieke winkel hebben geopend in Sluis! Hier vindt je bijna alles wat je ook online bij ons kunt vinden en kun je het van dichtbij bekijken! We zijn te vinden op het volgende adres: Meerminnestraat 11, 4524 CS. Je bent altijd welkom van 10:00-18:00 van woensdag tot en met maandag!