• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Informatie over betalen bij Sterrenhoudt

Jouw online betaling aan Sterrenhoudt verloopt via Raboomnikas. Je kunt kiezen uit iDeal, Paypal, bank overschrijving en Bancontact.

Betaal met iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

Paypal

PayPal is zeer eenvoudig in het gebruik: open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees.

Dat is alles. Nadat je jouw product hebt gekozen, betaal je in slechts een paar muisklikken. Je hoeft bij jouw aankoop niet meer steeds je financiële gegevens in te voeren en geen persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Veiligheid is prioriteit bij Paypal.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.