• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Informatie over betalen bij Sterrenhoudt

Jouw online betaling aan Sterrenhoudt verloopt via MultiSafepay. Je kunt kiezen uit iDeal, Paypal, Sofort banking, Bancontact, één van de beschikbare credit cards (Mastercard en Maestro), Overboeking of PIN (alleen bij ophalen).

multisafepay

Betaal met iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

iDEAL

Betaal na ontvangst

Eerst het product thuis en dan pas betalen! Het lijkt misschien vanzelfsprekend maar er zijn veel betaalmethoden waarbij dit niet kan. Bij Sterrenhoudt kan dit wel. Je ontvangt van ons eerst het product thuis en je hoeft pas daarna te betalen. Op deze manier weet je altijd zeker dat je betaalt voor datgene dat je ook hebt besteld en ontvangen. 

Wij hebben deze dienst ondergebracht bij Multifactor. MultiFactor is gespecialiseerd in het achteraf betaalproces en is de dienst Betaal na Ontvangst van MultiSafepay. Via MultiSafepay bieden wij jou de mogelijkheid om naast de bestaande betaalmogelijkheden ook achteraf te kunnen betalen. Met MultiFactor/Multisafpay hoef je nooit te betalen voor iets wat je nog niet hebt ontvangen. Als je met je credit card of e-wallet betaalt, is dat wel anders.

Het is bijvoorbeeld handig als je niet zeker over je aankoop bent en erover denkt om het product te retourneren. Als je met MultiFactor/Multisafpay winkelt, heb je altijd 100% zekerheid. Naast het feit dat je nooit gevoelige informatie hoeft door te geven, weet je dat je altijd bij een veilige winkel winkelt. De winkels die MultiFactor/Multisafpay aanbieden, moeten ethische regels hanteren en deze eisen naleven, zodat jij altijd veilig en eenvoudig kunt winkelen.

Bij het doen van de aankoop heeft MultiFactor/Multisafpay een zogenaamde microkredietbeoordeling uitgevoerd waarbij we voldoende informatie verzamelen om te kunnen beslissen of zij de aankoop willen goedkeuren of afwijzen. Je krijgt binnen enkele seconden antwoord of de aankoop is goedgekeurd of niet. Je kunt contact opnemen met MultiFactor/Multisafpay Klantenservice als je wil weten waarom jouw aankoop is afgekeurd.

Als je met MultiFactor/Multisafpay Factuur betaalt, winkel je veilig en eenvoudig. Je hoeft nooit jouw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd.

 • Je betaalt pas nadat u de aankoop in huis hebt
 • Betaalperiode - altijd 14 dagen
 • Je hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven
 • Altijd minimaal 7 werkdagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand en de colportagewetgeving

 

betaal-na-ontvangst-logo

 

Paypal

PayPal is zeer eenvoudig in het gebruik: open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees.

Dat is alles. Nadat je jouw product hebt gekozen, betaal je in slechts een paar muisklikken. Je hoeft bij jouw aankoop niet meer steeds je financiële gegevens in te voeren en geen persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Veiligheid is prioriteit bij Paypal.

paypal-784404_640

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

bancontact

Sofort Banking

SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom? Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren.

 • Het invoeren van de gegevens en codes voor jouw internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet op onze webshop.
 • Er worden geen fraudegevoelige gegevens, zoals logingegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren opgeslagen.
 • SOFORT GmbH stuurt de in jouw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar jouw bank. Jouw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan jouw eigen bank overgedragen.

 

Sofortbanking-europa-logo