Geuren en Kleuren!

  • Geplaatst op
  • Door Niels
  • 0

De herlijke geurkaarsen van Yankee Candle.

Kleuren en Geuren.

 

Kerstmis 1969, het sneeuwde in Massachusetts Amerika. De zestien jarige Mike Kittredge had niet genoeg geld om een cadeau voor de verjaardag van zijn moeder. Hij besloot krijtjes te smelten om een kaars te maken die hij aan zijn moeder kon geven. Een van zijn buren zag Mike bezig en besloot de kaars te kopen om hem te helpen. Met dat geld kocht hij genoeg was om twee kaarsen te maken. Een voor zijn moeder en een om te verkopen. Dat was de geboorte van Yankee Candle.

 

Inmiddels is Yankee Candle uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde geurkaarsen merk van de wereld. Met meer dan 150 verschillende geuren is de keuze enorm. Naar onze mening kiezen wij elke keer de beste en lekkerst ruikende geuren er voor jou uit! We hebben deze kaarsen ook in de winkel in Sluis staan. Daar word je altijd welkom geheten door de heerlijke geur van een brandende Yankee Candle, dus mocht je ooit in de buurt zijn, spring binnen en geniet! De kaarsen zijn opgebouwd in verschillende lagen waardoor je blij verrast word elke keer als de kaars aansteekt, en hoe lang je ruikt hoe meer geuren je herkent.

Rond de kerst vinden wij dat een geurkaars niet kan ontbreken we hebben dit jaar weer heerlijke winter en kerstgeuren uitgekozen. Zelf vind ik de Ciderhouse echt verrukkelijk, deze ruikt naar heerlijke appels gemengd met honing, kaneel en kruidnagel. Ik ben echt enorm fan!

 

Lizzy is enorm fan van de Christmas Eve, een echt wintergeur van een openhaard gemengd met de geur van zoete vruchten. We hebben nog veel meer heerlijke wintergeuren maar ook klassiekers die het hele jaar je huis verfrissen en echt niet mogen ontbreken in het assortiment. Een daarvan is mijn favoriete geur van de hele planeet, de Clean Cotton. De heerlijke geur van katoen dat net gewassen is en hangt te wapperen in de brandende zon. Ik vind dat er geen heerlijker gevoel bestaat dan wanneer je thuis komt en je hele huis fris en heerlijk ruikt.

 

Wil je jezelf of iemand anders een heerlijk ruikend huis cadeau doen gaat er niks boven Yankee Candle. Omdat wij vinden dat iedereen dat ook verdient, en ik het super leuk vind dat je de blog hebt gelezen krijgt u met deze code: yankeeblog 10% korting op alle Yankee Candle producten.

Veel ruikplezier gewenst!

Niels

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.