Producten van Nicolas Vahé

Nicolas Vahé groeide op in het noorden van Frankrijk en werd in driesterrenrestaurant Pic Valence opgeleid tot chef-kok. Ook ging hij in de leer bij één van de beste chocolatiers van Frankrijk, Daniel Giraud Valence. In 2000 verhuisde hij naar Denemarken om daar als patissier aan de slag te gaan.
Daar startte hij in 2007 met een bijzonder foodconcept. Vahé combineert feilloos de traditionele met de moderne keuken, wat resulteert in de heerlijkste producten en bijzondere smaakcombinaties. De basis is altijd kwaliteit en goede smaak.
Culinaire producten in een jasje van Deens design
Inmiddels is Nicolas Vahé uitgegroeid tot hét Deense culinaire merk. Door alle opgedane ervaring weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden. Al zijn producten zijn duidelijk herkenbaar aan zowel de smaak als aan de vormgeving: het ‘jasje’ van zijn producten is voorzien van een fantastisch Deens design.
In het assortiment vind je onder meer zout, peper, heerlijke oliën, pesto, mayonaises, pasta en chocolade, maar ook keukenaccessoires zoals theedoeken, servetten, leisteen serveerborden en veel meer kitchenstuff.