• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rug Solid Vloerkleed Wit

€39,95
Rug Solid wit vloerkleed een uniek duurzaam product!
Levertijd 7 dagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rug Solid Vloerkleed Wit

Dit tapijt is 60 cm bij 90 cm!

Gerecycled vloerkleed van restafval

Het katoen dat gebruikt wordt om dit vloerkleed te maken had eigenlijk moeten eindigen in de vuilniscontainer. Nu eindigt het op jouw vloer als een uniek vloerkleed met een duurzaam verhaal.

De de mode-industrie maakt allerlei items van katoen. Daar blijven uiteraard resten van over. Wij haten afval, daarom nemen wij miljoenen resten katoen mee naar een klein dorpje in India. Hier worden de kleuren gesorteerd, het katoen geknipt, de stroken gesorteerd waarvan de kleden met de hand geweven worden.

Kortom: alles van afval tot design! Alle processen worden met de hand uitgevoerd. Echter, dat is ook de reden dat de kwaliteit zo hoog is - ook al is het gemaakt van gerecyclede materialen! Het productieproces achter deze vloerkleden is traag en moeizaam, maar het maakt wel dat elk vloerkleed daarom volstrekt uniek is!

Handgemaakt katoenen vloerkleed

Omdat het vloerkleed met de hand is geweven, kan de omvang variëren met 3-5%. Sommige vloeren kunnen gevoelig en kwetsbaar zijn. Wij raden je daarom aan het tapijt te gebruiken in combinatie met een onderlaag om verkleuring van je vloer te voorkomen. In geval van twijfel, vraag dan je vloer fabrikant of neem contact met ons op. Directe blootstelling aan zonlicht kan de kleur van het tapijt op den duur veranderen.

Een groot deel van het kwaliteitsproces is ervoor om te zorgen dat de afzonderlijke stroken in juiste kleur zijn afgestemd. De getoonde foto's zijn dan ook indicatief, want nog geen twee tapijten zijn hetzelfde.

Katoenen vloerkleed schoonmaken

Dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met een stofzuiger, uitkloppen of schoonmaken met een beetje zeepsop. Ook kan het tapijt gewassen in de wasmachine op 30 graden! Laat het vloerkleed altijd liggend drogen.